Ryba z cytrynowo-pietruszkowym smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ryby z cytryną i pietruszką. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.17 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka kaparów, grubej soli i mielonego pieprzu, szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ciasta rybne cytrynowo-pietruszkowe, Grillowana Ryba Z Masłem Cytrynowo-Pietruszkowym, oraz Pietruszkowo-Oliwkowy Smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Złóż każdy filet na trzy części.
Umieść rybę na patelni i wlej wino; doprowadzić do wrzenia na wysokiej. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż ryba jest po prostu nieprzezroczyste, 4 do 6 protokół.
Podawać z cytrynowo-pietruszkowym smakiem i szpinakiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.