Ryba Popijana Piwem
Ryba poobijana piwem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,67 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, sos tatarski, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryba Poobijana Piwem, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.