Ryba pieczona w ziołach i ziemniaki
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Zapiekana w ziołach ryba i ziemniaki mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli, ziemniaków, filetów halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, oraz Sól i zioła pieczone całe ryby.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników, dobrze mieszając.
Umieść ziemniaki i cebulę w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Piec w temperaturze 400 przez 35 do 40 minut lub do miękkości, mieszając po 25 minutach.
Podczas pieczenia ziemniaków, wymieszaj skórkę cytryny i sok z cytryny do pozostałej mieszaniny oliwy z oliwek.
Mieszanka oliwy z oliwek pędzla równomiernie na ryby; przykryć i odstawić podczas ziemniaków kończy pieczenia.
Ułóż rybę na ziemniaku na patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 14 do 16 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.