Ryba pieczona w piekarniku to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 996 kalorii. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, bułkę tartą, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryba Pieczona W Piekarniku, Ryba Pieczona W Piekarniku, oraz Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużej szklanej miarce Pyrex i dodać sok z cytryny, przyprawy i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Przyprawy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2
Umieścić bułkę tartą w płytkiej misce lub półmisku.Spryskaj płytkie naczynie do pieczenia sprayem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój rybę na pojedyncze kawałki.Zanurz rybę w maśle, a następnie dobrze pokryj każdy filet bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Masło
Ryby
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Umieść filety z chleba w naczyniu do pieczenia.Powtarzaj, aż wszystkie filety rybne zostaną przykryte.Łyżka pozostałej mieszanki masła ziołowego nad rybą.Używam również pędzla do ciasta, aby lekko stuknąć wierzchołki panierowanej ryby, aby upewnić się, że wszystko jest pokryte.Być może będziesz musiał stopić więcej masła, aby pokryć ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Masło
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec, odsłonięty, przez 15 minut w temperaturze 400 stopni.Ryba odbywa się, gdy ryba płata się łatwo widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.