Ryba pieczona w kieszeniach sałaty

Ryba pieczona w kieszeniach sałaty
Ryba pieczona w Sałatowych kieszeniach to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 141g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.53 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście majeranku, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie kieszenie na ryby i warzywa, Pieczone kieszenie z łososia z warzywami, oraz Ryba z groszkiem i sałatą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kilka liści sałaty na raz w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
WodaWoda
3
Odstawić 1 do 2 minut lub aż zwiędną; odcedzić.
4
Kopiec część marchwi i cukinii w pobliżu końca łodygi każdego liścia sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
5
Umieść 1 kawałek ryby na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
6
Posypać majerankiem, solą i pieprzem; doprawić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajeranekMajeranek
MasłoMasło
7
Fold liść sałaty nad rybami; miejsce seam stronie w dół w ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali. (Warzywa powinny być na wierzchu ryby.) Przykryć i piec 25 do 30 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn