Ryba pieczona w całości z salsą romesco

Ryba pieczona w całości z salsą romesco
Przepis pieczone całe ryby z salsą romesco może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 40 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje 11,82 zł / porcja. To danie główne ma 1397 kalorii, 167g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, cytryny, blanszowane orzechy laskowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ryba w sosie Romesco, Paczki rybne z sosem romesco i warzywami, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone z marchewką Romesco.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Paprykę przekładamy skórką do góry, na blachę do pieczenia i grillujemy przez ok.20 min, aż Skórki sczernieją na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Włóż je do torby na żywność, Zamknij, a następnie pozostaw na 10 minut. Gdy ostygnie, obrać Skórki. Rozerwać ciało na paski.
4
Wymieszać z pomidorami, czosnkiem i chili w misce. Mniej więcej posiekaj większość liści pietruszki i dodaj do miski z orzechami laskowymi, octem i olejem, a następnie dobrze wymieszaj. Ta sałatka dobrze dojrzewa, a smakuje jeszcze lepiej, jeśli możesz zrobić ją kilka godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Po przygotowaniu do gotowania piekarnik nagrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Ryby opłukać i osuszyć, miąższ z każdej strony, a następnie włożyć do zagłębień natkę pietruszki i kilka plasterków cytryny. Umieść kilka plasterków cytryny w naoliwionym naczyniu do pieczenia i połóż rybę na wierzchu. Dobrze doprawić rybę, skropić większą ilością oliwy, roztrzepać pozostałą natką pietruszki, następnie smażyć przez 20 minut, aż miąższ będzie łatwo płatkowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Podawać rybę z naczynia, ustawić miskę sałatki i ziemniaków obok, a następnie kopać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn