Ryba Meuniere z kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 18,29 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 2713 kalorii, 184g białka, oraz 175 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ryba Meuniere Z Kaparami, Steki rybne z oliwkami i kaparami, oraz Tagine rybny z pomidorami, kaparami i cynamonem.
Instrukcje
1
Dla ryb: Ustaw piekarnik na 200 stopni i umieść w piekarniku płytę żaroodporną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę umieścić w naczyniu do pieczenia. Filety rybne doprawić solą i pieprzem, odstawić na 5 minut lub do pojawienia się wilgoci na powierzchni.Rybę zalać mąką, otrząsnąć nadmiar i odstawić na pieczenie sheet.In duża (12 cali) patelnia nieprzywierająca, podgrzać 1 łyżkę oleju na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Dodać 1 łyżkę masła i zawirować, aby pokryć dno patelni.
Dodaj dwa filety skórą do góry, na patelni, i zmniejszyć ciepło do średniej wysokości. Gotować rybę bez rozlewania, około 3 minut, lub do momentu, gdy krawędzie będą nieprzejrzyste, a spód będzie złoty.Ostrożnie Przerzuć rybę (możesz potrzebować dwóch szpatułek, aby to zrobić bez łamania) i gotuj przez kolejne dwie minuty lub aż najgrubsza część zacznie się łuszczyć po włożeniu wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
1
Ciepło pozostałe 2 łyżki masła w patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż masło topi się.Kontynuuj gotować, wirując patelnię, aż masło będzie złotobrązowe i pachnie orzechowo, o 1-1 1/2 minuty więcej.
Wyjąć rybę z piekarnika i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać sok z cytryny i kapary do rumianego masła, wirować do połączenia. Posmakuj sosem maślanym, dodaj sól lub pieprz do smaku. Na rybę polać sosem maślanym i podawać od razu.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.