Ryba imbirowo-czosnkowa w pergaminie

Ryba imbirowo-czosnkowa w pergaminie
Rybka imbirowo-czosnkowa w pergaminie wymaga ok. 29 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, okonia morskiego, sosu tamari i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Ryba imbirowo-czosnkowa w pergaminie, Ryba w pergaminie, oraz Wiosenna Ryba W Pergaminie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Oderwij 4 kawałki pergaminu, aby utworzyć paczki o długości około 12 cali. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
4
Umieść kawałek pergaminu w płytkim naczyniu, a następnie na środku stosu papieru 1/4 szalotki i shiitakes, warstwa z plasterkami imbiru i czosnku i top z ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
RybyRyby
5
Połącz miód, ocet i tamari i zalej 1/4 sosu rybą. Złóż na górze pergaminu, a następnie zwiń boki, tworząc szczelną torebkę. Powtórz z pozostałym pergaminem i składnikami. Ułóż woreczki na blasze do pieczenia i piecz w gorącym piekarniku 12 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
TamariTamari
MiódMiód
SOSSOS
RybyRyby
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn