Ryan ' s Reverse Popper Dip
Odwrotny Dip Ryana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 250 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, olej canolan, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 485 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Reverse Risotto, Reverse Cordon Bleu, oraz Reverse Whoopie Placki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową; umieść stojak do pieczenia na folii aluminiowej.
Ułóż paski boczku w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, 25 do 35 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Dodać czosnek; gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Grubo posiekać 4 plastry boczku; wymieszać z bułką tartą w misce. Grubo posiekać pozostałe 4 plastry boczku, aby wymieszać z dipem.
Wymieszaj ser Neufchatel, ser Cheddar, mieszankę cebulowo-czosnkową, posiekany boczek, paprykę jalapeno, kminek i oregano w misce miksera stojącego wyposażonego w wiosło. Mieszanka łyżka za pomocą gumowej szpatułki do 8-calowej patelni ciasto.
Posypać mieszanką bułki tartej z boczkiem na dipie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dip bulgotanie i polewa jest lekko rumiane, 12 do 15 protokół.