Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Rustykalny gulasz Wolnoopalający może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Mieszanka tymianku, skondensowana wołowina consomme, mięso gulasz wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Rustykalny Gulasz Z Kurczaka, Rustykalny gulasz z ciecierzycy z morelami i Rzep {slow-cooker }, oraz Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprawić wołowinę solą i pieprzem, i umieścić na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż równomiernie zbrązowieje, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W wolnej kuchence, wymieszać bulion wołowy, skondensowane consomme wołowiny, wino, woda, musztarda, i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Musztarda
Tymianek
Woda
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Włożyć wołowinę do płynu i wymieszać z ziemniakami, marchewką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Cebula
Wołowina
4
Przykryć i gotować 6 godzin na niskim lub 4 godziny na wysokim. Jeśli wolisz gęsty gulasz, wymieszaj skrobię kukurydzianą z wodą i zamieszaj w wolnej kuchence około 30 minut przed końcem czasu gotowania. Mieszać od czasu do czasu, aż zgęstnieje.