Runda 2-Pikantny budyń chlebowy z szynką
Runda 2-Pikantny budyń chlebowy z szynką wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju canolan, mleko, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantny Budyń Chlebowy, Pikantny Budyń Chlebowy Na Zakwasie, oraz Impromptu Pikantny Budyń Chlebowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Cały chleb pokroić w kostkę.
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu, dodać cebulę i podsmażyć, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać liście tymianku, sól i pieprz, do smaku.
Dodać pokrojoną w kostkę szynkę, mieszać do połączenia i saute przez kolejne 1 do 2 protokół.
Umieścić chleb w 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i dodać mieszankę cebuli i szynki. Rzucać razem.
Jajka i mleko ubić w małej misce, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wlać mieszaninę jajek na mieszaninę chleba i pozostawić na 15 minut.
Piec do góry jest złoty kolor, a środek jest ustawiony, o 30 do 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać.