Runda 2-Parmezan Wieprzowy
Runda 2-parmezan wieprzowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 2. Za 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 45g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sosu pomidorowego, oliwy z oliwek, czosnku i przypraw. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Squash & parmezan Crustless Mini quiche i przystawki round-up, Makaron okrągły i okrągły, oraz Parmezan Wieprzowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozgrzej oliwę w małym rondelku na małym ogniu i dodaj czosnek, włoską przyprawę oraz sól i pieprz. Gotuj przez 1 minutę, następnie dodaj sos pomidorowy i gotuj na wolnym ogniu. Wyłącz ogień i dodaj bazylię.
Usuń mięso wieprzowe z kości i pokrój w duże paski.
Nałóż warstwę sosu pomidorowego na każdą bułkę i posyp pokrojonym mięsem wieprzowym. Przykryj każdą większą ilością sosu pomidorowego, posyp równomiernie parmezanem, a następnie posyp mozzarellą.
Połóż je na blasze i smaż, aż ser zacznie bulgotać, a kotlet schabowy zostanie podgrzany, około 3 do 4 minut.
Wyjmij z brojlera, ułóż na talerzach i podawaj.