Rumieniec Sangria

Rumieniec Sangria
Rumieniec Sangria może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 462 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, wino, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zarumieniony Dżem Brzoskwiniowy, Rumieńce Mimosy, oraz Gruszki Rumieniące.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Uwaga kucharza: koktajl owocowy w puszkach można zastąpić świeżym owocem
Składniki, których będziesz potrzebować
Tęczowe Chrupiące Płatki ZbożoweTęczowe Chrupiące Płatki Zbożowe
świeże Owoceświeże Owoce
3
Dodaj winogrona, nektaryny i pomarańczę do dużego dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
WinogronaWinogrona
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
4
Wlać brandy, wino i wodę gazowaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dobrze wymieszać, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Kiedy będziesz gotowy do podania, w razie potrzeby napełnij szklanki lodem i wlej sangrię. Łyżka niektórych owoców do każdej szklanki i służyć
Składniki, których będziesz potrzebować
SangriaSangria
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn