Rumiane warzywa maślane z migdałami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rumiane masło warzywa z migdałami spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz migdały, sól czosnkowa, pieprz czosnkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 34%. Spróbuj Gnocchi z rumianym masłem z brokułami i migdałami, Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Migdałami, oraz Rumiane Masło Masło Orzechowe Płatki Owsiane Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Doprawić solą czosnkową i pieprzem czosnkowym.
Wymieszać migdały i gotować na złoty kolor. Wymieszaj z winem, cebulą, czerwoną papryką, brokułami i kalafiorem. Gotować 5 minut, lub aż warzywa będą miękkie.