Rum Raisin Ice Milk
Rum Raisin Ice Milk może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 11 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 191 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, rumu, odtłuszczonego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chleb Z Rodzynkami-Miodowo-Mleczny, Rum Rodzynki Mleko Kokosowe Lody (Wegańskie), oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć rodzynki i rum w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Odcedzić rodzynki; wyrzucić rum. Rodzynki drobno posiekać i odstawić.
Jajka ubić w średniej misce z dużą prędkością miksera elektrycznego 3 minuty lub aż gęste i blade.
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo dodawaj mieszaninę cukru do ubitych jaj, ubijając stale.
Przenieść mieszaninę do dużego rondla; wymieszać z odtłuszczonym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i po prostu zacznie się gotować.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Wymieszaj odparowane mleko, wanilię i posiekane rodzynki. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki z ręcznie obracaną lub elektryczną zamrażarką o pojemności 1 galona. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Zapakuj zamrażarkę z dodatkowym lodem i solą kamienną i odstaw na 1 godzinę przed podaniem.