Rum Dulce de Leche

Rum Dulce de Leche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj rumu Dulce de Leche. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, sól, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce De Leche, oraz Ciasto Dulce De Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mleko skondensowane wlać do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem i przykryć folią. Umieść talerz pie w patelni do pieczenia i dodać tyle gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec mleko w środku piekarnika, aż będzie grube i złociste, około 1 1/2 godziny. Ostrożnie wyjąć talerz ciasta z patelni i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pozostałe składniki do mleka i ubijaj na gładką masę. Sos można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn