Rum Dulce de Leche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj rumu Dulce de Leche. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, sól, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce De Leche, oraz Ciasto Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Mleko skondensowane wlać do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem i przykryć folią. Umieść talerz pie w patelni do pieczenia i dodać tyle gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy płyty pie.
Piec mleko w środku piekarnika, aż będzie grube i złociste, około 1 1/2 godziny. Ostrożnie wyjąć talerz ciasta z patelni i całkowicie ostudzić.
Dodaj pozostałe składniki do mleka i ubijaj na gładką masę. Sos można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.