Rukola, Jabłka I Manchego W Jabłeczniku Winegret

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj rukolę, jabłka i Manchego w winegret z cydru. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 883 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 4,12 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, musztarda dijon, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Poważne sałatki: rukola, jabłka i Manchego w cydrze Vinaigrette, Sałatka z rukoli, jabłek i granatów z miodowo-miodowym winegretem, oraz Sałatka z rukolą, jabłkiem, kozim serem i kandyzowanymi orzechami pekan z winegretem z cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać vinaigrette ubijając wszystkie składniki razem w małej misce. Odstawić.
Ubić vinaigrette ponownie, aż dobrze połączone, a następnie dodać do sałatki, stopniowo, aż zielenie są dobrze ubrane; może masz trochę w lewo na. Tuż przed podaniem pokrój jabłko na cienkie plasterki i wrzuć do sałatki wraz z Manchego i migdałami. Posmakuj i dostosuj przyprawę, a następnie podawaj natychmiast.