Rugelach Żurawinowo-Orzechowy
Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, żurawinowo-orzechowy Rugelach może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, serek, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-Orzechowy Rugelach, Morelowy Pekan Rugelach, oraz Galaretka Pieprzowa-Pecan Rugelach.
Instrukcje
Z mikserem elektrycznym (trzepaczką), śmietaną z masłem i serem śmietankowym. Z mikserem na niskim poziomie, stopniowo dodawać mąkę. Formuj na 3 dyski squat. Zawijać i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W małym rondlu przykryj żurawinę wodą i zagotuj.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Drenaż. W małej misce, połączyć pekan, brązowy cukier i cynamon.
Rozwałkuj ciasto na 10-calowe okręgi. Pomaluj roztopionym masłem.
Posypać mieszaniną cukru / orzechów i żurawiną. Kółkiem do pizzy pokroić na 12 klinów.
Zwiń kliny i ułóż je na pergaminie wyłożonym lub nieprzywierającym arkuszu cookie. Farba rugelach z mycia jaj.
Piec przez 15 minut lub ustawić i światło złoty.