Rozpalone brzoskwinie i śmietana
Wypalone brzoskwinie i śmietana może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 465 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pojemnik z bitą śmietaną, masłem, brzoskwiniami i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Noga Jagnięca Opalana Drewnem, oraz Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piżmowa.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło, roztopić i dodać brzoskwinie, a następnie doprawić cynamonem. Podgrzać do średnio-wysokiej i gotować brzoskwinie 3 minuty, następnie dodać cukier i roztopić na maśle i brzoskwinie. Wyciągnij patelnię z kuchenki, dodaj whiskey, powrót patelni do kuchenki i wskazówka patelni, aby ustawić patelnię w ogniu, lub ustawić Płomień z meczem kuchennym. Gdy płomień zgaśnie, wrzuć trochę lodów do naczyń, polej brzoskwiniami i bitą śmietaną i podawaj.