Rozdrobniona końcówka Tri-Tip do Tacos w powolnej kuchence

Rozdrobniona końcówka Tri-Tip do Tacos w powolnej kuchence
Rozdrobnione tri-Tip do Tacos w powolnej kuchence może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, pomidory w puszkach, pieczeń wołowa tri-tip i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Slow Cooker Rozdrobnione Tacos Z Kurczakiem, Slow Cooker Rozdrobnione Tacos Z Wołowiną, oraz Slow Cooker Rozdrobnione Tacos Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn