Rozdarty Makaron Z Cukinią I Rukolą
Rozdarty makaron z cukinią i rukolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pomidorowy z makaronem, makaron lasagne, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Parmezan, Biała Fasola I Zupa Z Jarmużu Z Rozdartym Makaronem, Rozdarte Arkusze makaronu z brązowym masłem, ziołami i gotowanymi jajkami, oraz Rozdarta Sałatka Jajeczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając mandoliny lub noża, pokrój cukinię wzdłuż na paski 1/8 cala.
Przełożyć do dużej miski.
Mżawka z 2 Tbs. oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i wymieszać równomiernie.Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Pracując partiami, ułóż paski cukinii na patelni i gotuj przez 1 do 2 minut. Odwróć cukinię i gotować do miękkości, ale nie zbyt miękkie, 1 do 2 protokół więcej.
Przełożyć na płytkę i przykryć luźno folią aluminiową.Doprowadzić duży rondel trzy czwarte pełne wody do wrzenia na dużym ogniu. Rozbij makaron lasagne na duże, nierówne kawałki.
Dodaj 1 Tbs. sól i makaron do wrzącej wody i gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.W międzyczasie, w małym rondlu na średnim ogniu, ogrzać sos pomidorowy makaron.
Odcedzić makaron i przenieść do dużej miski.
Mżawka z pozostałych 2 Tbs. olej i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Dodaj cukinię, rukolę i 1/4 szklanki sera i delikatnie wymieszać, uważając, aby nie rozerwać pasków cukinii.
Przenieść do poszczególnych miseczek makaronu, skropić sosem pomidorowym wokół makaronu i posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.