Rotini z serem
Rotini i ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, mąkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rotini z serem, Włoskie Rotini i ser, oraz Rotini z serem z brokułami i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać masło i olej do kapieli na patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć przez 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; smażyć przez 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj mąkę, i smażyć 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z musztardą. Stopniowo dodawaj 1 szklankę mleka, stale mieszając trzepaczką i doprowadzaj do wrzenia. Gotować przez 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Dodaj ser, sól i pieprz, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Umieść patelnię na małym ogniu. Wymieszać z boczkiem, makaronem i groszkiem; gotować przez 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania, podrzucając do płaszcza.