Rosół Z Kurczaka
Kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.87 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 577 kalorii, 49g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 128 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieść kurczaka w dużym garnku na dużym ogniu.
Dodać wodę do przykrycia i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Wyjąć kurczaka z garnka. Pozostaw wodę w garnku. Fajny kurczak.
Usuń skórę i kości z mięsa. Powrót kości i skóry do puli.
Dodaj cebulę, marchew, seler, liść laurowy, imbir i sól. Kontynuuj gotowanie przez 3 do 4 godzin.
Odcedzić i schłodzić zapas, odsłonięty.
Użyj mięsa do zup, sałatek, kanapek lub innych potraw, w których potrzebny jest gotowany kurczak. Po odtłuszczeniu zapasu natychmiast zużyć lub zamrozić. Zamrażam wywar w ilości jednej filiżanki i używam zamiast wody do gotowania ryżu lub warzyw lub robienia sosu.