Rosół Z Kurczaka
Kurczak wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 751 kalorii, 64G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik lub stockpot, umieścić kurczaka.
Dodać pozostałe składniki; podgrzać do wrzenia. Odtłuszczone pianki z bulionu; zmniejszyć ciepło. Przykryć; gotować na wolnym ogniu około 45 minut lub aż sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (co najmniej 74°).
Ostrożnie usuń kurczaka z bulionu, umieszczając drewnianą łyżkę do jamy i podnosząc widelcem lub szczypcami. Kurczak chłodny około 10 minut lub tylko do czasu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Odcedzić bulion przez drobny sitko; wyrzucić warzywa.
Usuń skórę i kości z kurczaka.
Pokroić kurczaka na kawałki 1/2 cala. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu. Natychmiast użyć bulionu i kurczaka lub przykryć i schłodzić bulion i kurczaka w oddzielnych pojemnikach do 24 godzin lub zamrozić do 6 miesięcy.