Rosół i łatwe pierogi

Rosół i łatwe pierogi
Rosół i łatwe pierogi mogą być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz grands!® herbatniki maślane, rosół z kurczaka, rosół z makaronem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwy kurczak i pierogi, Łatwy kurczak i pierogi, oraz Łatwy kurczak i pierogi.

Instrukcje

1
Podgrzać zupę i bulion do wrzenia w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku. W międzyczasie oddzielić ciasto na 8 herbatników; każdy pokroić na czwarte części.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
BulionBulion
CiastoCiasto
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wrzuć kawałki biszkoptów do gotującej się zupy. Gotować odkryte 10 minut. (Zupa musi być w średnim wrzeniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
ZupaZupa
3
Przykryć i gotować 10 minut dłużej lub aż pierogi będą lekkie i puszyste.
4
Aby podać, ostrożnie usuń pierogi z zupy. Zupa z kadzi do poszczególnych misek. Na wierzch każdego z pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
5
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn