Rosen ' s Lemon Charred Beef with Crisp Herbed Spaetzle
Rosen ' s Lemon burred Beef with Crisp Herbed Spaetzle is a bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 7,66 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 805 kalorii, 35g białka, oraz 57 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z żywności i wina wymaga masła, herbed spaetzle, sól i oliwa z oliwek. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle I Szpinak, oraz Fresh Herbed Quark Spaetzle.
Instrukcje
1
W blenderze przerabiamy sok z cytryny, skórkę z cytryny, brązowy cukier, 1/2 łyżeczki pieprzu i oliwę z oliwek na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Do Smarowania Wkładki
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić wołowinę w płytkiej misce i dodać wszystko, ale 2 łyżki marynaty; włączyć steki płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Tymczasem, toast paprykę na małej suchej patelni na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni, aż papryka jest w kolorze cegły, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
5
W małym rondlu gotuj wywar wołowy, aż zmniejszysz go do 2/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodaj paprykę, śmietanę i żółtą cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej Wody
7
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
8
Posmaruj plastry czerwonej cebuli z zastrzeżonymi 2 łyżkami marynaty i ułóż je na patelni do pieczenia wraz z czerwoną i żółtą papryką. Dusić plastry cebuli i papryki przez około 15 protokół, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść paprykę do miski, przykryć i pozostawić na parze przez 15 minut. Grubo posiekać czerwoną cebulę. Paprykę obrać, osadzić i posadzić, pokroić na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
12
Odcedzić i schłodzić pod bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
13
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni żaroodpornej, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Steki odcedzić i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 7 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
16
Przenieść patelnię do piekarnika i gotować steki przez 4 do 5 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
18
Podgrzać sos. Roztopić masło w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
19
Dodaj Herbed Spaetzle i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i złoty, 8 do 10 protokół.
20
Dodać paprykę, szparagi i cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować aż do ogrzania. Usypać spaetzle i warzywa na 4 dużych talerzach i ułożyć steki na wierzchu z kilkoma łyżkami sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny