Rosemary Potato Frittata
Rosemary Potato Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mleko, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Sweet Potato & Rosemary Frittata, Bezglutenowe Rozmaryn Ziemniaczany Frittata, oraz Rosemary Ratatouille Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim żaroodpornej patelni na średnim ogniu z ząbkiem zmiażdżonego czosnku.
Niech czosnek wlać olej, podczas gdy cienko pokroić ziemniaki i cebulę; następnie usunąć czosnek.
Dodaj ziemniaki i cebulę na patelni i doprawić rozmarynem oraz solą i pieprzem, do smaku. Podnieść trochę ciepła i gotować przez 6 do 7 protokół. Obróć mieszaninę ziemniaków / cebuli i gotować przez 5 minut więcej. W dużej misce, ubić jajka i mleko razem.
Dodać mieszaninę jaj na patelni i przenieść je wokół i pod ziemniakami, aby je osadzić.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż złoty na górze, o 10 do 12 protokół. Rozsypać ser na górze, wyłączyć piekarnik i odstawić na kolejne kilka minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać.