Rosemary-Pesto Lamb Rack

Rosemary-Pesto Lamb Rack
Rosemary-Pesto Baranek może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 1143 kalorie, 38g białka, oraz 108 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.85 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbka czosnku, jagnięcina, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Musztarda rozmaryn Stojak jagnięcina, Stelaż jagnięcy z masłem rozmarynowym, oraz Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Natkę pietruszki, posiekany rozmaryn, starty parmezan i czosnek ułożyć w procesorze. Proces do grubej pasty. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj oliwę z oliwek. Doprawić pesto do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Ułożyć jagnięcinę na małej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Rozłóż całe pesto na zaokrąglonej stronie jagnięciny. Pieczeń 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 204° i piec do pożądanej doneness, o 15 minut dłużej dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Jagnięcinę pokroić między kościami w kotlety. Kotlety podzielić na 2 talerze; udekorować gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn