Rosemary-Pesto Lamb Rack
Rosemary-Pesto Baranek może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 1143 kalorie, 38g białka, oraz 108 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.85 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbka czosnku, jagnięcina, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Musztarda rozmaryn Stojak jagnięcina, Stelaż jagnięcy z masłem rozmarynowym, oraz Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 232°.
Natkę pietruszki, posiekany rozmaryn, starty parmezan i czosnek ułożyć w procesorze. Proces do grubej pasty. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj oliwę z oliwek. Doprawić pesto do smaku solą i pieprzem.
Ułożyć jagnięcinę na małej blasze do pieczenia.
Rozłóż całe pesto na zaokrąglonej stronie jagnięciny. Pieczeń 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 204° i piec do pożądanej doneness, o 15 minut dłużej dla średnio rzadkie.
Jagnięcinę pokroić między kościami w kotlety. Kotlety podzielić na 2 talerze; udekorować gałązkami rozmarynu.