Romanesco brokuły i prażony makaron migdałowy
Need a wegetariańska przystawka? Romanesco brokuły i tosty makaron migdałowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, płatki chile, makaron penne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron Romanesco Brokuły, Brokuły Lub Kalafior Z Ricottą, Sałatka Z Makaronem Z Prażonymi Migdałami, oraz Przecier z brokułów Romanesco i parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie podgrzej 3 łyżki. olej na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodaj Romanesco i 1/2 łyżeczki. sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości-chrupiące, o 5 protokół.
Dodaj 1 łyżkę. więcej oleju do patelni wraz z czosnkiem i płatkami chile. Gotować, aż czosnek będzie pachnący i światło złoty i Romanesco jest delikatny, o 5 minut więcej.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody z makaronem i wrócić do garnka. Wymieszać mieszankę Romanesco, skórkę z cytryny, migdały, ser, pozostałe 3 łyżki. olej i 1/4 łyżeczki. sól i tyle wody makaronu, aby zwilżyć (około 3/4 szklanki).