Romaine z pomarańczami

Romaine z pomarańczami
Romaine z pomarańczami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, pomarańczy pępkowych, rozdartej rzymskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rzymska z pomarańczami i migdałami, Sałatka z pomarańczy i awokado Nat, oraz Sałatka rzymska z pomarańczami i orzeszkami pinii podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej salaterce, wrzucić romaine, pomarańcze i cebulę. W małej misce ubić składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Mżawka na sałatkę i wrzucić do płaszcza. Przykryć i schłodzić do schłodzenia; wrzucić przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn