Rollups Lasagna Szpinakowa
Przepis szpinak lasagne Rollups może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 8 minut. To danie główne ma 886 kalorii, 51g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, jajko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rollupy Lasagna, Rollupy Portobello Lasagna, oraz Owoce Morza Lasagne Rollups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj 7 makaronów lasagne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; wyjmij szczypcami lub łyżką szczelinową do dużej miski zimnej wody. Powtórz z pozostałym makaronem.
Odcedzić makaron i ułożyć w jednej warstwie na czystych ręcznikach kuchennych. Pokrowiec z folią.
Cebulę ugotować w gorącym oleju w rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Rezerwa 1/4 mieszanki cebuli szklanki.
Mąkę ubić do pozostałej mieszanki cebuli w rondlu i gotować, stale ubijając, 1 minutę. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż sos zgęstnieje i bąbelkami.
Wyjąć z ognia; wymieszać w 3/4 łyżeczki. sól, 1/4 łyżeczki. pieprz i 1/8 łyżeczki. gałka muszkatołowa. Łyżka 1/2 szklanki sosu do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Szpinak dobrze odcedzić, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Wymieszać razem szpinak, twarożek, ser mozzarella, jajko, zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki cebuli, a pozostałe 1 łyżeczka. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Rozprowadzić około 3 łyżki. mieszaninę szpinaku na 1 makaron; zwinąć mocno, i umieścić, szew bok w dół, w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Powtórz z pozostałym makaronem i mieszaniną szpinaku. Łyżka pozostałego sosu na rollupach i posypać parmezanem.
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub aż złoty i bąbelkowy.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.