Rolled Italian Meat Loaf

Rolled Italian Meat Loaf
Rolled Italian Meat Loaf może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 317 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, liście szpinaku, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rolled Italian Meat Loaf, Włoski Meat Loaf, oraz Włoski Wiatraczek Meat Loaf.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasę, jajko, 1/2 szklanki sosu do pizzy, bułkę tartą i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na folii, pat mieszaniny do12x8-calowy prostokąt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Posypać równomiernie serem; delikatnie wcisnąć do mięsa. Top ze szpinakiem. Zaczynając od krótkiego końca, zwinąć szczelnie, za pomocą folii, aby rozpocząć zwijanie i schować liście szpinaku; zamknąć końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieść szew bok w dół w ungreased 12x8-inch (2 quart) szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Piec 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozłóż pozostały sos do pizzy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec 15 minut dłużej lub aż termometr włożony do bochenka mięsa odczyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn