Rolled Italian Meat Loaf

Rolled Italian Meat Loaf może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 317 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, liście szpinaku, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rolled Italian Meat Loaf, Włoski Meat Loaf, oraz Włoski Wiatraczek Meat Loaf.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasę, jajko, 1/2 szklanki sosu do pizzy, bułkę tartą i pieprz.
Na folii, pat mieszaniny do12x8-calowy prostokąt.
Posypać równomiernie serem; delikatnie wcisnąć do mięsa. Top ze szpinakiem. Zaczynając od krótkiego końca, zwinąć szczelnie, za pomocą folii, aby rozpocząć zwijanie i schować liście szpinaku; zamknąć końce.
Umieść szew bok w dół w ungreased 12x8-inch (2 quart) szklane naczynie do pieczenia.
Rozłóż pozostały sos do pizzy na wierzchu.
Piec 15 minut dłużej lub aż termometr włożony do bochenka mięsa odczyta 71°.
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.