Roll-Upy Lasagna
Przepis lasagne Roll-upy może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 533 kalorie, 42g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, sos pomidorowy makaron, makaron lasagne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Gotować wołowinę i cebulę w 10-calowej patelni na średnim ogniu o 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem makaronowym i grzybami.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając.
Wlać do ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala.
Wymieszaj ser ricotta, szpinak, ser mozzarella, 1/4 szklanki parmezanu, sól, pieprz i czosnek.
Rozłóż 3 łyżki mieszanki serowej na każdym makaronu.
Zwiń każdy makaron; przetnij rolkę w poprzek na pół.
Pokrojone boki ułożyć w mieszaninie wołowej.
Przykryć i piec około 30 minut lub do gorąca.
Podawać z dodatkiem parmezanu.