Rolady z kiszoną kapustą (Vogelsberger Rolle)
Rolady z kiszoną kapustą (Vogelsberger Rolle) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Mieszanka jaj, oliwy z oliwek, kiszonej kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Podobne przepisy to Rolada Z Szynki, Rolady Cheeseburger, oraz Rolady Z Indyka.
Instrukcje
Pokrój ogórek wzdłuż na sześć klinów. Schab pokroić na sześć cienkich, szerokich kawałków i położyć na blasze do pieczenia.
Po jednej stronie każdego kawałka schabu ułóż plasterek boczku i kawałek ogórka koperkowego. Musztardę i kapustę kiszoną podzielić między plastry schabu. Doprawić solą i pieprzem; każdy plasterek zwinąć szczelnie i zabezpieczyć wykałaczkami. Każdą roladę zanurzyć w ubitym jajku, a następnie zwinąć w bułkę tartą.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; skropić oliwą z oliwek. Gotować każdą roladę, aż będą złote, a termometr włożony do środka rejestruje 145 Stopni F (63 stopnie C), 5 do 7 minut na stronę.
Usuń wykałaczki przed podaniem.