Roladki Ze Świeżych Warzyw

Roladki Ze Świeżych Warzyw
Świeże bułki warzywne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, okrągły papier ryżowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, Świeże Sajgonki, oraz Świeże Rolki Flądry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bułki, połączyć grzyby i wrzącą wodę, aby przykryć w misce; przykryć i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Grzyby odcedzić i cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodać grzyby, imbir i czosnek; smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Zdjąć z ognia.
6
Połączyć mieszaninę grzybów, bok choy, marchew, kiełki fasoli, zielona cebula, i nasiona sezamu w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Bok ChoyBok Choy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
8
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
9
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
10
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki warzyw w środku arkusza. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem i zwiń galaretkę. Delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić; umieść, szew w dół, na talerzu do serwowania (przykryj, aby nie wyschnąć). Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym i mieszanką warzywną. Pokrój każdą rolkę na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
11
Aby przygotować sos, połączyć sos hoisin i pozostałe składniki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Podawać z bułeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn