Roladki z parmezanem-ranczo
Parmesan-Ranch Pan Rolls zajmuje około 50 minut od początku do końca. Za 46 centów za porcję, ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5 g białka i 8 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 18 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga bochenków ciasta chlebowego, masła, mieszanki sałatek z maślanki i parmezanu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 8%. Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Chiken ranczo z patelni paleo z domową przyprawą ranczo, bekonem i kurczakiem ranczo z ryżem ranczo z parmezanem i bułkami ranczo są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni podziel ciasto na 18 porcji; z każdego uformuj kulkę. W małej misce połącz ser, masło i sos ranczo.
Obtocz kulki w mieszance serowej; ułożyć w dwóch natłuszczonych blachach do pieczenia o średnicy 9 cali.
Posypać cebulą. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 45 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Zdjąć z patelni na druciane stojaki.