Roladki z kurczakiem i pieczarkami
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 65 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina ryżowego, sól koszerna, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Roladki z kurczakiem, pieczarkami i Prosciutto, Roladki lasagne z kurczakiem, karczochem i grzybami, oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą).
Instrukcje
Grzyby moczyć w gorącej wodzie przez 30 minut; odcedzić.
Usunąć łodygi, następnie pokroić Czapki i umieścić w robocie kuchennym.
Dodaj kurczaka, szynkę, imbir, 2 łyżeczki soli, wino ryżowe, olej sezamowy, sos sojowy, skrobię kukurydzianą i białko jaja; pulsuj 3 lub 4 razy, aby utworzyć grubą pastę. Mieszać w szalotki i jicama. Przykryć i schłodzić przez 30 minut.
Odciąć górną 3 lub 4 cale od kapusty i oddzielić liście (zarezerwować dno do innego użytku).
Umieść czubatą łyżkę nadzienia na środku każdego liścia i zwinąć, aby zamknąć nadzienie.
Miejsce seam-side w dół na talerzu.
Rozgrzać 1/4 cala oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać bułki i smażyć, aż kurczak jest gotowane przez i kapusta jest złoty, około 2 minut na stronie.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, następnie podawać z sosem sojowym.