Roladki Z Kurczaka Szpinakowo-Feta

Roladki z kurczaka ze szpinakiem i fetą mogą być bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 42 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 3,0 USD za porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką ser feta, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżkami wynoszący 79%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Burgery ze szpinakiem i kurczakiem fetą (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym serem Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem ze szpinakiem i fetą, Burgery z kurczakiem ze szpinakiem i fetą (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym serem Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem Sos ze szpinakiem i fetą oraz burgery ze szpinakiem i kurczakiem feta (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym serem Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem ze szpinaku i fety.
Instrukcje
Umieść pomidory w małej misce; dodać wrzącą wodę.
Odstaw na 5 minut. W drugiej misce wymieszaj szpinak, ser feta, cebulę, oliwki i czosnek.
Odcedź i posiekaj pomidory; dodać do mieszanki szpinakowej.
Spłaszcz kurczaka do 1/4 cala. grubość; posypać solą i pieprzem.
Rozłóż mieszankę szpinakową na kurczaku.
Zwiń i zabezpiecz wykałaczkami.
Umieść w 13-calowym. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut. Odkryć; piecz 15-20 minut dłużej lub do momentu, aż termometr wskaże 170°. Wyrzuć wykałaczki.