Roladki Z Kapusty Niskowęglowodanowej
Bułeczki z kapustą o niskiej zawartości węglowodanów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 811 kalorii, 56g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek w proszku, cebulę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low Carb Crack Slaw z wołowiną i kapustą, Best Low Carb Chocolate Buttercream, oraz Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej duży garnek z wodą i dalej gotuj-włóż kapustę i delikatnie usuń liście, ponieważ oddzielają się od głowy - odstaw do zwijania.Mikrofalówka mrożone warzywa-bardzo dobrze spuścić i ustawić aside.In duża patelnia (używam wok)ciepła olej.Cebulę ugotować na średnim ogniu, aż będzie nieprzejrzysta.Dodaj swoje mięso i brown.at ten punkt masz zamiar Super tchnąć swoje mięso z dużą ilością smaku-masz zamiar dodać: czosnek w proszku, oxo, SOS stek, Worcestershire, sos sojowy i dobrze wymieszać i kontynuować gotowanie przez kilka minut.
Dodać grzyby i zmiksowane warzywa i wymieszać, gotować na małym ogniu.
Dodaj twarożek i jajka-gotuj dobrze-jajka muszą być całkowicie ugotowane (około 10 minut).
Dodać ser i dobrze wymieszać, aby związać składniki razem.Odstawić mieszaninę na bok i pozostawić do ostygnięcia.
Wlać trochę sosu spaghetti w dolnej części piekarnika bezpiecznego pieczenia naczynia do pokrycia dna.
Umieść jedną dużą miarkę nadzienia w środku liścia kapusty w pobliżu kręgosłupa -
Roll delikatnie składając krawędzie w jak iść-miejsce w bezpiecznym naczyniu piekarnika i kontynuować tworzenie, aż zabraknie kapusty. Jeśli masz małe liście, możesz nakładać na siebie dwa, aby zrobić jeszcze jedną bułkę z kapustą.Równomiernie rozprowadź pomidory na wszystkich stworzonych bułeczkach z kapustą.Równomiernie rozprowadź sos spaghetti na wszystkich stworzonych bułeczkach z kapustą, upewniając się, że wszystkie są całkowicie przykryte - możesz użyć trochę wody na końcu, aby upewnić się, że są przykryte.posypać parmezanem.
Piec w piekarniku 177° przez (1 godzinę, jeśli zamrażanie) lub 2 godziny, jeśli porcja.Jeśli zamrażasz niektóre lub wszystkie bułeczki z kapustą-wyjmij je z piekarnika-pozostaw do ostygnięcia-przykryj folią - i zamrozić. Podgrzać-gotować w temperaturze350 - przez 1 godzinę-jeśli nadal jest zamrożony przez 1 1/2 godziny.