Roladki Z Jarmużu
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 527 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Spróbuj Roladki z jarmużu i jaj kurzych z imbirowym dipem sojowym, Asian Chicken, Shrimp & Kale Egg Rolls, oraz Roladki nori z kapustą i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić patelnię lekko osolonej wody do wrzenia. Zanurz każdą kapustę pozostawić w wodzie na kilka sekund, aż stanie się wystarczająco miękki, aby toczyć. Zmieni ładny jasny odcień zieleni, który użyłem jako mój wskaźnik. Szybko wyjąć z wody i spuścić.
Podsmażyć cebulę i czosnek na dużej patelni, aż cebula są nieprzezroczyste, o 3-5 protokół. pozostawić do ostygnięcia, aż będzie można go obsługiwać. Następnie dodać mięso, sól i pieprz do smaku, i ryż i wymieszać do połączenia uważając, aby nie przepracować mieszankę mięsa, więc nie staje się zbyt gęsty i pozostanie delikatny podczas gotowania. Rozgrzej piekarnik do 177°. Następnie dodaj trochę sosu, wystarczy, aby pokryć dno 9" x 13 " patelni do pieczenia, ponieważ będziesz potrzebować reszty, aby pokryć rolki po zakończeniu. Teraz weź 1 liść, spód (żyłka) bok do góry i umieść około 1/4 szklanki mięsa w dolnej 3/4 liścia i zwiń go chowając po bokach, aby zabezpieczyć mięso podobne do zwijania burrito. Jeśli liście są zbyt małe, aby schować się w krawędziach, jak to było w przypadku mojego, nie przeszkadza, zostawiłem je otwarte i okazało się równie dobrze z połową pracy. Powtarzaj, aż całe mięso i liście zostaną wykorzystane. Jeśli masz dodatki albo, i tuck mięsa między rzędami i / lub warstwy dodatkowych liści na wierzchu innych roladek kapusty, a następnie top z sosem pomidorowym i drobnymi pomidorami pokrojonymi w kostkę. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec około 90 minut lub aż termometr przyklejony do środka największej rolki osiągnie160.