Roladki Z Indyka
Roladki z indyka mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.4 za porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać coleslaw mix, mielony imbir, olej, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Roladki Z Indyka, Roladki Jajeczne Z Indyka Phyllo, oraz Roladki z indyka i pieczarek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować indyka na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszaj mieszankę coleslaw, sos sojowy, imbir, sól cebulową i czosnek w proszku.
Umieść 1/4 szklanki na środku każdego opakowania z rolkami. Fold dolnym rogu nad wypełnieniem; fold boki w kierunku środka. Zwilżyć pozostały róg owijki wodą; zwinąć szczelnie, aby uszczelnić. Powtarzam.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć sajgonki, kilka na raz, przez 3-4 minuty lub do złotego koloru, często obracając.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.