Roladki Z Homara
Roladki z homara mogą być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Na $9.79 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 385 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 426 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, liście sałaty, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Roladki z homara (i lekcje homara), oraz New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować wnętrzności bułek lub bułek i wyłożyć liśćmi sałaty. Odstawić.
W średniej misce wymieszać majonez, sok z limonki, sos pieprzowy, sól i pieprz, aż dobrze wymieszać.
Wymieszać w zielonej cebuli i selera, a następnie lekko wymieszać w homara, więc po prostu dostaje powlekane bez rozpadu.
Nadzienie z homara wsypujemy do bułek i lekko posypujemy natką pietruszki, bazylią lub estragonem.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 52 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis leży w północnej części Burgundii, w połowie drogi między Dijon a Paryżem. Z Chardonnay uprawia się około 3500 hektarów (w tym 856 ha Premiers i Grands crus). Winnice Premier Cru stanowią 20% całkowitej wielkości burgundzkich winnic Premier Cru. Istnieje 40 "klimatów" premiers Crus, wśród których "Montée de tonnerre". Porada serwowania: sałatki mieszane, sałatka soja, tempura warzywna, owoce morza, sushis, nems, cheviche, tatar z łososia, kuchnia wegetariańska : tarta warzywna, koper włoski, placki z cukinii, zapiekanka warzywna, makaron wok, wegański burger, fish & chips, chicken yakitori, escargots, oeuf en meurette, żabie udka z pietruszką, kozi ser.