Roladki Z Homara

Roladki Z Homara
Roladki z homara mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $7.04 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mięso z homara, sałatę maślaną, bułki z hot dogiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Roladki z homara (i lekcje homara), oraz New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mięso homara i majonez w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mięso HomaraMięso Homara
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Masło na zewnątrz powierzchni rolek hot dog.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dog BunHot Dog Bun
MasłoMasło
3
Rozgrzać patelnię medium na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Miejsce rolki, 1 masłem stronie w dół, w patelni; gotować, aż lekko rumiane, o 2 protokół na stronę. Otwórz rolki. Napełnij sałatą, następnie mieszaniną homara i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
HomarHomar
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn