Roladki Wieprzowe Z Grilla
Grillowane Roladki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 21g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki sosu barbecue, 2 łyżki octu, wody i czosnku w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj wieprzowinę; uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 8 godzin, od czasu do czasu obracając torbę.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 2 do 3 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zdjąć z ognia i umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 13 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Polędwiczki posmarować pozostałymi 2 łyżkami sosu barbecue; piec dodatkowo 5 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Wyjąć z piekarnika; odstawić 15 minut.
Przeciąć na pół w poprzek. Pokrój każdą połowę wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
W międzyczasie, połączyć pozostałe 1 łyżkę octu, majonez, a następnie 3 składniki w średniej misce.
Dodaj surówkę, marchew, i pietruszka; wrzucić dobrze do herbu. Odstawić.
Podzielić wieprzowinę równomiernie między tortille. Top każdy z 1/2 szklanki mieszanki slaw; roll up tortille.