Roladki Wegetariańskie W Stylu Azjatyckim
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Azjatyckie rolki wegetariańskie mogą być niesamowite bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, miętę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.), Asian Veggie Gelatin, oraz Azjatycki Makaron Wegetariański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bułki, dodaj gorącą wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu i odstaw na 30 sekund lub tylko do miękkości.
Umieść arkusz na płaskiej powierzchni. Ułóż 1/4 szklanki sałaty na pół arkusza, pozostawiając granicę 1/2 cala. Top z 1/4 szklanki nici fasoli, 2 łyżki kiełków, 2 łyżki marchwi, 1 łyżka mięty, 1 łyżka liści kolendry, i 1 1/2 łyżeczki zielonej cebuli. Składane boki arkusza nad wypełnieniem i zaczynając od wypełnionej strony, roll up jelly-roll fashion. Delikatnie naciśnij szew do uszczelnienia.
Na talerzu do serwowania (przykryć, aby nie wyschły) umieścić rolkę, szew w dół. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami rolki.
Aby przygotować sos, połącz cukier i pozostałe składniki w małej misce, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
SOS podawać z bułeczkami.