Roladki Pietruszkowo-Czosnkowe
Bułeczki pietruszkowo-czosnkowe to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, pietruszkę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj, Pietruszkowo-Czosnkowy Krem, oraz Czosnek I Pietruszka Młode Ziemniaki.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; odstawić.
Rozwałkuj ciasto chlebowe na 12-calowy kwadrat; rozprowadź mieszaninę pietruszki na cieście, pozostawiając 1/2-calową granicę na górnej i dolnej krawędzi.
Ciasto zwijamy szczelnie, galaretko-zwijamy fason, od dolnej krawędzi. Naciśnij górną krawędź ciasta w rolce, aby uszczelnić krawędź.
Pokrój rolkę ciasta na 1-calowe plastry.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, w patelniach na muffinki pokrytych sprayem do gotowania.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piecz bułki w temperaturze 400 przez 9 do 11 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i podawać natychmiast.