Roladki obiadowe z cukinii
Roladki obiadowe z cukinii według przepisu można przygotować w około 45 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 2 g białka i 2 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup masło, ciepłą wodę, parmezan i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 5 fanów. Świetnie sprawdza się jako chleb. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują lepkie bułeczki dyniowo-karmelowo-orzechowe z bułeczkami obiadowymi King's Hawaiian®, łatwe bułeczki z preclami (z mrożonymi bułeczkami obiadowymi) i bułki z koniczyną (domowe bułki obiadowe).
Instrukcje
Umieść cukinię w małej misce; posypać 1/2 łyżeczki soli.
Odstaw na 5 minut; odpływ.
W międzyczasie w drugiej misce wymieszaj 3 szklanki mąki, drożdże, 2 łyżki sera, cukier i pozostałą sól.
Dodaj cukinię; wrzucić do połączenia.
Połącz wodę i masło; dodać do suchych składników. Dosyp pozostałą mąkę i wyrób miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny.
Podziel ciasto na pół; Z każdej części uformuj 12 kulek.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Posypać pozostałym serem. Powtarzać. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 45 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Zdjąć z patelni na metalową kratkę.