Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe

Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj karmelowego ciasta z gruszką i budyniem żurawinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gruszki bartlett, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Budyń karmelowo-gruszkowy, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Gruszka Żurawina Karmel Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GruszkaGruszka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zalać owoce i rozprowadzić łopatką, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Przykryć i gotować, aż wykałaczka włożona do porcji ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny i 20 minut na wysokim lub 2 1/4 godziny na niskim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
6
Wyjąć umywalkę z powolnej kuchenki i niech ciasto budyniowe ostygnie 5 minut. Łyżka na talerze, gruszka strona do góry, i dollop z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
7
* Możesz użyć 4-qt. wolno-kuchenka, ale może trzeba wydłużyć czas gotowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn