Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj karmelowego ciasta z gruszką i budyniem żurawinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gruszki bartlett, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Budyń karmelowo-gruszkowy, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Gruszka Żurawina Karmel Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Gruszka
Olej Do Smażenia
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.