Roladki czosnkowo-parmezanowe
Roladki czosnkowo-parmezanowe wymagają około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 osobom. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 132 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką ciasto chlebowe, masło, proszek czosnkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 7%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to Bułeczki obiadowe z parmezanem i parmezanem, Bułeczki obiadowe z czosnkiem i parmezanem i Bułeczki obiadowe z czosnkiem i parmezanem.
Instrukcje
Ciasto chlebowe pokroić na 16 kawałków; uformować kulki.
Umieścić na posypanej mąką powierzchni; przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na 10 minut. W misce wymieszaj parmezan i proszek czosnkowy z masłem. Za pomocą łyżki obtaczaj kulki w mieszance maślanej; ułóż luźno w 9-calowy. okrągła forma do pieczenia.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia objętości.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do złotego koloru. Ciepła pozostała mieszanka masła; po upieczeniu bułek rozciągnij je i ponownie zanurz.