Roladki cynamonowo-Daktylowo-orzechowe z klonową glazurą

Roladki cynamonowo-Daktylowo-orzechowe z klonową glazurą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj bułek cynamonowo-Daktylowo-orzechowych z klonową glazurą. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, masło, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki cynamonowo-orzechowe z polewą z fasoli waniliowej, Pioneer Kobieta cynamon rolki {rodzaj} z Klon glazury, oraz Słodkie ziemniaki i pekan cynamonowe bułeczki z klonową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, rozpuścić 1 łyżeczkę granulowanego cukru i drożdży w 3/4 szklanki ciepłej wody; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CiastoCiasto
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
2
Połącz 1/3 szklanki cukru granulowanego, 3 łyżki masła, sól i jajko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodać mieszaninę drożdży; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Stopniowo dodawać 3 szklanki mąki do mieszaniny drożdży, ubijając mieszaninę na małej prędkości, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 5 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Aby przygotować nadzienie, połącz brązowy cukier, cynamon i skórkę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 x 10 cali; posmaruj 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Posypać brązową mieszaninę cukru na ciasto, pozostawiając 1/2-cala granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CiastoCiasto
9
Posypać daktyle i orzechy pekan na mieszaninie cukru. Zaczynając od długiego boku, zwiń galaretkę; szczypta szwu do uszczelnienia (nie uszczelniaj końców rolki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
DaktyleDaktyle
GalaretkaGalaretka
CukierCukier
RolkaRolka
10
Pokrój rolkę na 18 (1/2 cala) plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
11
Umieść plastry, pokrój boki w górę, w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, około 1 godziny lub do czasu, aż rolki podwoią rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Odkryj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
14
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut lub aż bułki będą złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Aby przygotować glazurę, połączyć cukier puder, syrop i mleko w małej misce; mieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SyropSyrop
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
16
Mżawka glazury na ciepłe rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
17
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn